Geen standaard praatje, of het zoveelste bruidspaar van de dag zijn. Nee, jullie willen een zelfstandig trouwambtenaar uit Groningen die écht uniek is, persoonlijkheid in een speech en in het contact erg belangrijk vindt, maar vooral de juiste woorden kan geven aan jullie liefdesverhaal. Zonder tenenkrommende fouten of herhaling van stukken speech uit eerdere bruiloften.

Zelfstandig trouwambtenaar uit Groningen: Yvonne Dijkstra

En laat ik, Yvonne Dijkstra, nou toevallig die zelfstandig trouwambtenaar zijn die bewust kiest voor het persoonlijke contact, oprechte aandacht en ervan houdt om jullie verhaal mooie woorden te geven. Woorden die  herkenbaar zijn, jullie verhaal vertellen en de aandacht van de gasten tijdens de hele ceremonie weet vast te houden.

Geen suf praatje maar echt contact

Een ceremonie is altijd weer anders. Oké, er zijn een aantal vaste onderdelen (ja woord, ringen uitwisselen en het ondertekenen van de akte) maar verder maak ik elke ceremonie uniek en persoonlijk. Als het even kan betrek ik de gasten bij het verhaal, spreek ik de getuigen persoonlijk toe, verwelkom ik altijd persoonlijk de ouders en eventueel andere speciale gasten.

Met de ceremonie zet je de toon van de dag!

Er is altijd is wel iets in het verhaal van een bruidspaar waardoor ik net even een andere twist kan geven aan de ceremonie. Ik begin ook nooit standaard met:  “welkom op de bruiloft van…..” Nee, een opening is het belangrijkste deel van de ceremonie. Direct de aandacht van iedereen krijgen op jullie verhaal, dat is waar het om gaat.

Ook is de ceremonie het moment van de dag om wat huisregels met de gasten te delen. Jullie wensen over het maken van foto’s geurende de ceremonie en rest van de dag, het plaatsten van foto’s en berichten op social media en je bepaalt vanaf de ceremonie al de eerste indruk van de bruiloft. Een belangrijk moment dus, en niet alleen omdat jullie dan echt Ja zegen tegen elkaar, tegen jullie liefde en het voor altijd samen zijn.

Yvonne Dijkstra trouwambtenaar Groningen

Kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar

Bruidsparen die mij kiezen als trouwambtenaar, hebben vaak al alle trouwambtenaren op de site van de gemeente bekeken en daar niet de persoon gevonden die ze zochten. Om zeker van te zijn dat ik die trouwambtenaar uit Groningen ben die jullie huwelijk mag sluiten en toespreken op de mooiste dag van jullie elven, plannen we altijd als eerste een ‘klik’ gesprek in. Dit is een vrijblijvend gesprek waarin we echt kijken of we een klik hebben en ik dus die trouwambtenaar ben die jullie zoeken.

Mijn werkgebied is onder andere de gehele provincie Groningen. Zelf woon ik op de grens van Groningen en Friesland in het dorp Opende. Vlakbij de snelweg A7 dus waar jullie in Groningen trouwen, ik kom er wel!

Meer weten?

Spreekt mijn verhaal jullie aan of willen jullie meer weten over mij? Kijk dan gerust rond op mijn site. Klik hieronder op de buttons voor meer informatie over mijn werkwijze of mogelijkheden. Of kijk bij de pagina ervaringen van andere bruidsparen om te weten te komen hoe zij hun trouwdag met mij als trouwambtenaar ervaren hebben.

Mag ik jullie zelfstandige trouwambtenaar zijn?

Spreekt mijn werkwijze jullie aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we direct kijken of we een klik hebben jullie dé trouwambtenaar voor jullie trouwerij gevonden hebben.