Jullie trouwceremonie in je eigen ‘memme’ taal it’Frysk? Dat is mogelijk. Dé taal waar je groot mee bent geworden, je het meeste thuis  en verbonden mee voelt mag zeker op jullie trouwdag niet ontbreken. Daarom ben ik graag jullie fries sprekende trouwambtenaar.

Fries sprekende trouwambtenaar uit Groningen

Om maar direct met de deur in huis te vallen: ik woon niet in Friesland. Net niet zou ik bijna zeggen. Net over de grens in het Groningse dorp Opende woon ik op een mini boerderij in een omgeving waar heel veel Fries gesproken wordt. Gelukkig maar, want ik heb vroeger altijd gezegd: ik ga later in Friesland wonen.

Dat is dus niet helemaal gelukt. Wat wel prima lukt is jullie ceremonie volledig of deels in het Fries verzorgen.

Mogelijkheden voor een Friese trouwceremonie

Of jullie nu de hele ceremonie in het Fries willen of alleen het welkom en het gedeelte waarin jullie elkaar trouw beloven en ja tegen elkaar zeggen, het maakt mij niet uit. Ik schakel gemakkelijk van Fries naar Nederlands en weer terug.

Speciaal welkom voor Heit en mem of Pake en Beppe

Liever de ceremonie in het Nederlands maar wel een speciaal Fries welkom voor Heit en Mem of Pake en Beppe? Dan heet is ze graag welkom in het Fries op jullie speciale dag.

Kortom, jullie trouwceremonie (gedeeltelijk) in het Fries is absoluut mogelijk. Wil je meer weten over mij, Yvonne Dijkstra, als trouwambtenaar of de mogelijkheden voor een Friese trouwceremonie? Klik dan op de afbeeldingen hieronder.

Mag ik jullie Fries sprekende trouwambtenaar zijn?

Spreekt mijn werkwijze jullie aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking (in het Fries!). Dan kunnen we direct kijken of ik jullie taal spreek en diegene ben die aan jullie liefde mooie Friese woorden mag geven.