Ceremonieel huwelijk zoals jullie dat willen

Ceremonieel huwelijk precies zoals jullie dat willen

Een ceremonieel huwelijk is een echte liefdesverbintenis

Bij een ceremonieel huwelijk hoort net als bij een burgerlijk huwelijk een mooie ceremonie met het ja woord en een handtekening. Maar de vrijheid bij een ceremonieel huwelijk, maakt deze manier van trouwen nog persoonlijker. En dat is wat je als bruidspaar graag wilt. Want het is jullie dag!

Omdat een ceremonieel huwelijk geen wettelijk huwelijk is, trouwen jullie voor de wet op een eerder gekozen moment bij de gemeente. Dit kan op de dag zelf zijn, of op een ander (gratis!) moment.

De ceremonie waarin jullie liefdesverbintenis gesloten wordt, is op een zelf gekozen locatie én tijdstip. Zonder belemmering in tijd, tijdstip, locatie of aantal mensen. Een trouwerij precies volgens jullie wensen.

Yvonne Dijkstra Ceremoniespreker

Eindeloze mogelijkheden bij een ceremonieel huwelijk

Kiezen jullie voor een ceremonieel huwelijk? Dan luister ik graag naar al jullie wensen. Samen gaan we kijken hoe we de ceremonie passend, persoonlijk en uniek kunnen maken.

Op jullie trouwdag zorg ik dan voor het ‘officiële’ gedeelte met een prachtige speech waarin jullie verhaal verteld wordt aan alle dierbaren die aanwezig zijn.

Nieuwsgierig wat ik als ceremoniespreker voor jullie kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Dan plannen we snel een kennismakingsgesprek in.